پیام ها و روادید
اجرای برنامه نشان برتر توسط مرکز مشاوره و اطلاع رسانی سیستم کاران در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

اجرای برنامه نشان برتر توسط مرکز مشاوره و اطلاع رسانی سیستم کاران در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

مرکز مشاوره و اطلاع رسانی سیستم کاران با مشارکت رادیو تخصصی اقتصاد برنامه رادیویی تهیه و اجرا کرد تحت عنوان نشان برتر.

در این برنامه که  با حضور کارشناسان مرکز مشاوره و اطلاع رسانی سیستم کاران در استودیو رادیو اقتصاد طی بیست جلسه اجرا شد در خصوص آشنایی با نحوه اخذ گواهینامه های ایزو اطلاع رسانی شد.

- شنبه, 02 فروردين 773 00:00

گواهینامه ISO 22000

استاندارد ISO22000:2005 ( سیستم مدیریت ایمنی در صنایع غذایی )

اهمیت استاندارد ISO 22000 در چیست؟

از آنجایی که تولید و توزیع محصولات غذایی روز به روز در حال گسترش است ، استفاده از سیستم های سلامت غذایی نقش بسزایی در توسعه کیفیت در همه ابعاد دارد.

 ايمنی غذا وابسته به بروز مخاطرات بيماري‌زايي غذايي در هنگام مصرف آن مي‌باشد لذا کنترل زنجیره غذایی امری ضروری جهت جلوگیری از بروز مخاطرات ایمنی در تمامی مراحل تولید و توزیع مواد غذایی می باشد. بکارگيری استاندارد ISO 22000  به سازمان هايي که در رده‌هاي مختلف زنجيره غذايي قرار دارند کمک مي‌کند که بتوانند مخاطرات موجود در سيستم خود را شناسايي و کنترل نمايند. برای درک استاندارد  ISO 22000باید ابتدا بدانیم که این استاندارد چگونه در صنایع غذایی قابل اجرا است.

استاندارد ISO22000 به معنای موافقت نامه ای بین همه ذی نفعان اقتصادی شامل: تامین کنندگان، دولت قانون گذار ، مصرف کنندگان و سایر ذی نفعان می باشد، درواقع کاربرد این استاندارد در بخش های مختلف زنجیره غذایی می باشد.

برای مثال کاربرد  استاندارد ایزو 22000 در بخش  کسب و کار به معنی این است که تامین کنندگان می توانند به گسترش محصولات و خدمات خود با رعایت استانداردهای جهانی و نکات بهداشتی و ایمنی بپردازند.

در بخش  مشتریان وجود استاندارد ISO22000 انطباق محصولات و خدمات با استانداردهای بین المللی را نشان میدهد، در واقع در مورد کیفیت ، ایمنی و قابلیت اطمینان ، برای مشتری  اطمینان ایجاد می کند.

مزایای پیاده سازی استاندارد ISO22000 به شرح زیر است :

 

  • حصول اطمینان از ایمنی مواد غذایی

  • کاهش بیماری های ناشی از مواد غذایی

  • کیفیت بهتر و امن تر شغل در صنعت مواد غذایی

  • استفاده بهتر از منابع

  • اعتبار سنجی کارآمد و مستندات

  • تکنیک ها و روش ها 

  • افزایش سود

  • افزایش پتانسیل برای رشد و توسعه اقتصادی

  • و...

بنابراین می توان گفت که دامنه کاربرد استاندارد ایزو 22000 شامل کليه سازمان ها در محدوده زنجيره غذايي شامل توليدکنندگان مواد اوليه در کارخانه‌هاي توليد مواد غذايي و خوراک دام، عوامل درگير با حمل و نقل و انبارش، فروشگاه‌های خرده فروشی و تامين کنندگان خدمات مرتبط با غذا نظيرخدمات بسته‌بندی و ... می باشد.

لازم به ذکر است که استاندارد ISO22000 ارتباط خیلی نزدیکی با استاندارد HACCP دارد. در واقع استاندارد ISO22000 تکامل یافته استاندارد HACCP می باشد.

 

مرکز اطلاع رسانی سیستم کاران با کادری متخصص و مجرب بهترین راهنمای شما در خصوص گرفتن گواهینامه سیستم مدیریت ایمنی در صنایع غذایی ISO 22000 متناسب با نوع زمینه فعالیت ، نیاز واقعی و بودجه تعریف شده خودتان می باشد.

 

با ما درارتباط باشید. . .